Президентът на САЩ Джо Байдън в петък определи себе си като

...
Президентът на САЩ Джо Байдън в петък определи себе си като
Коментари Харесай

Байдън се чувства най-опитен за президент на САЩ

Президентът на САЩ Джо Байдън в петък дефинира себе си като най-опитния претендент за държавен глава на страната. Това направи той в отговор на провокативен въпрос за годините му по време на изявление за MSNBC.

" Придобих доста мъдрост и знам повече от голямото болшинство хора, сподели президентът. По-опитен съм от всеки, който в миналото се е кандидатирал за поста. Мисля, че потвърдих, че съм честен, както и ефикасен ", сподели Байдън.

Ток навършва 82 скоро след деня на изборите през 2024 година и би напуснал поста на 86 години, ако бъде избран отново. В предишното е отхвърлял терзания по отношение на възрастта си. 

Все отново социологическите изследвания демонстрират, че възрастта на Байдън остава значима за гласоподавателите, като болшинството от американците споделиха в анкета за NBC News, че не желаят той да се кандидатира още веднъж за поста.

Президентът обаче допусна, че пресата е отговорна за резултатите от изследванията.

Той изрази вяра работата на администрацията му да усъвършенства и неговия рейтинг.

Байдън сподели, че е подготвен да договаря с републиканците за бюджета на нацията, само че не и за тавана на дълга, който може да бъде ударен още на 1 юни и да провокира банкрут и вероятно пагубни стопански реакции.

" Мисля, че би трябвало да изясним на американския народ, че съм подготвен да договарям в детайли с техния бюджет. Колко ще похарчите? Колко ще обложите с налози? Къде можем да понижим? " сподели Байдън.

Байдън сподели, че ръководителят на Камарата на представителите Кевин Маккарти е управителен от крайни фракции.

" Той е почтен човек, сподели Байдън за Маккарти. Републиканците в действителност го сложиха в състояние, в което, с цел да остане ръководител, той би трябвало да се съгласи - той се съгласи с неща, в които може би има вяра, само че са просто крайни. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР